Rucsacele Cool din material 100% reciclat

Introducem rucsacelele sustenabile si cool cu un print Elphee reflectiv ideale pentru gradi. 

Impacheteaza hainutele sau depoziteaza caserole cu mancarica si sticla de apa in rucsacul practic de la Done by Deer. Acestea sunt perfecte si pentru a depozita jucarii atunci cand cel mic nu va mai folosi rucsacelul.

Sticle din plastic sunt reciclate si folosite pentru a realiza aceste rucsacele practice si ingenioase. Cu o suprafata impermeabila ce este moale si durabila va pastra intotdeauna lucrusoarele celor mici din interiorul rucascului uscate, ideal si pentru vremea ploioasa. 

Rucsacel pentru copii

Rucsacul pentru copii este perfect pentru a fi folosit in fiecare zi , datorita spatiului pe care il are special conceput pentru a depozita carticele , jucarii , hainute, caserole cu mancare si sticluta cu apa. Are de asemenea, un compartiment special pentru a fi personalizat cu numele copilului.

11 Sticle de plastic sunt reciclate pentru a realiza acest rucsac pentru copii. valabil in 3 culori: roz pudra, albastru si gri.

 

Sustainable and cool kids bags made from recycled PET bottles

Sustainable and cool kids bags made from recycled PET bottles

Rucsacel Roll-Up

Rucsacelul roll-up are dublu rol fiind ideal pentru gradi, pentru a depozita hainutele si jucariile asemeni rucaselului pentru copii. Acest rucsacel contie un print Elphee reflectiv cat si tag-ul special pentru a-l personaliza cu numele micutului.

Datorita sistemului de inchidere ce se ruleaza , rucsacelul se poate ajusta in dimensiuni,iar suprafat impermeabila ii aduce un plus de siguranta.

9 sticle de plastic sunt folosite pentru crearea acestui rucsacel roll up .Valabil in 3 culori: roz pudra , albastru si gri.

Sustainable and cool Roll-top bag made from recycled PET bottles

Sustainable and cool kids bags made from recycled PET bottles

Rucsacele sunt valabile pe site ! 

Sale

Unavailable

Sold Out