Branduri & Going Green

Eco brands

Suntem foarte atenti la brandurile cu care colaboram si cu care vom colabora pe viitor , de aceea am ales doua dintre cele mai renumite branduri eco-friendly din Danemarca ,respectiv Suedia .

Done by Deer este o marca daneza fondata in Decembrie , 2014. Done by Deer se remarca prin atentia la detalii ,functionalitatea si aspectul produselor concepute pe baza experientei cu copiii ,cunoscand cerintele ridicate ale oricarui parinte. Este o firma ce pune pret pe confortul copiilor si tine cont de protectia mediului in acelasi timp , folosind produse din bumbac organic , certificat Oeko-Tek. Copii trebuie sa creasca intr-un mediu cat mai sigur , confortabil si frumos colorat , iar parintii trebuie sa se bucure de lucruri cat mai practice , care sa se incadreze in decorul interior. Asa s-a nascut Done by Deer si asta dorim si noi sa va oferim prin intermediul lor, produse de calitate , copii fericiti si mamici multumite!

Kids Concept este una dintre cele mai renumite si apreciate branduri ce creeaza jucarii din lemn din Suedia fondata in 2007. Designul acestora este focusat pe siguranta celor mici dar si multa creativitate de care cei mici trebuie sa se bucure prin intermediul jucariilor pentru ca "Imaginatia nu are limite"-motto-ul Kids Concept . Ei pornesc de la perspectiva copiilor asigurandu-se astfel ca satisfac cerintele celor mici si ca produsele lor le vor imbunatati abilitatile acestora , apoi se asigura ca ideile se incadreaza standardelor calitative ridicate prin alegerea materialelor si culorilor potrivite , biodegradabile si non-toxice ,iar dupa ce aceste teste sunt trecute , jucariile ajung ambalate in cutiute de carton reciclat si gata sa fie folosite de piticei. 

Impachetare 

Pentru ca ne dorim ca tot ceea ce folosim sa fie sustainable incercam sa aducem un plus pe acest plan si sa schimbam abordarea impachetarii produselor.

De exemplu , incercam sa nu folosim plastic la impachetarea produselor sau sa reducem folosirea acestuia cat mai mult cu putinta. Asadar , folosim :

  • Cutii in 3 dimensiuni pentru a nu risipi spatiul , asadar folosind cat mai putin carton 
  • Toate cutiile sunt biodegradabile
  • Toate dosarele pentru documente sunt biodegradabile
  • Cartonasele noastre personalizate sunt din carton reciclat

 

The packaging we use at KIDLY: cardboard box, 'Hello Baby' card, paper strapping tape, paper shipping bags and air-filled box infill

Schimbarea vine din noi

Nu uitati , pentru ca aceste schimbari sa conteze , cutiutele trebuie sa ajunga in locul potrivit, sa fie aruncate in mod responsabil. Haideti sa contribuim cu cate o mica schimbare , de la om la om , pentru ca putem !

Sale

Unavailable

Sold Out