Livrare

Livrarea comenzilor

  • Beneficiati de transport GRATUIT la comenzile de minim 250 RON.
  • Taxa de livrare este de 19 RON indiferent de localitate sau de greutatea coletului.
  • Firma de livrare cu care colaboram in Romania este Bookcurier.
  • Comenzile sunt procesate si livrate in maximum 3-5 zile lucratoare. Exceptie in perioadele aglomerate dinaintea sarbatorilor sau in cele cu reduceri de tipul Black Friday.
  • Precomenzile au ca si timp de livrare standard intre 7-10 zile lucratoare. 

Retur

Daca observati ca unul dintre produsele comandate este deteriorat sau nu corespunde asteptarilor dvs., va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0774022817 sau prin e-mail: soricelulmicut@yahoo.com in termen de 48 de ore de la receptionarea coletului.

Vom face tot ceea ce este necesar pentru a inlocui produsul care nu corespunde comenzii / asteptarilor personale si oferim posibilitatea rambursarii integrale a valorii acestuia in cazul in care nu doresti sa fie inlocuit.

Costurile de transport vor fi suportate de catre client, iar pentru comenzile plasate in Bucuresti oferim posibilitatea de retur prin firma de curierat cu care colaboram, pretul standard in aceasta situatie fiind de 10 RON !

  • Ambaleaza produsul intr-o cutie astfel incat sa fie protejat pe perioada transportului. Nu lipi eticheta de curier direct pe ambalajul produsului.
In cazul in care punctul de ridicare este o adresa din Bucuresti si doresti sa retunezi produsul prin firma de curierat cu care colaboram (pretul standard in aceasta situatie fiind de 10 RON) vom avea nevoie de urmatoarele detalii:
  • Spune-ne adresa de la care curierul sa ridice coletul.
  • Imprima eticheta pe care ti-o vom trimite pe adresa de email

Iar pentru inlocuirea produsului nu trebuie decat sa ambalezi produsul intr-o cutie astfel incat aceasta sa fie protejat pe perioada transportului. Curierul va sosi cu noul produsul, iar in schimb, trebuie doar predat returul. De mentionat, curierul va veni cu eticheta returului deja imprimata si o va lipi pe pachet.

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul comandat.

In acest scop, trebuie sa ne notifici in scris, prin email la soricelulmicut@yahoo.com, asupra intentiei tale de a returna produsul achizitionat, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. 

Noi avem obligatia sa returnam contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. 

Sale

Unavailable

Sold Out