RETUR

LIVRARE

Livrarea se realizeaza prin Urgent Cargus , cost standard: 17 lei .
Toate comenzile peste 200 lei beneficiaza de transport gratuit!
Pre-comenzile sunt procesate imediat , iar timpul lor de livrare este de 7-10 zile lucratoare.

 

Daca un produs achizitionat de pe soricelulmicut.com nu te multumeste pe deplin ai posibilitatea sa il returnezi in 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii

Trimite-ti un email la soricelulmicut@yahoo.com in care specificati urmatoarele

1. Nume si Prenume

2. Numar de telefon

3. Data comenzii

4. Numele produsului

5. Motivul returnarii

6. Datele unui cont in care sa fie returnati banii

Un operator soricelulmicut.com te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea returului si va trimite un curier la tine acasa pentru ridicarea produsului pe care vrei sa il returnezi.

Daca produsul returnat indeplineste conditiile de retur prevazute la pct. 10 al sectiunii Termeni si conditii, iti vom returna banii in contul specificat de tine in email in maxim 7 zile lucratoare de la data primirii produsului de catre noi.

Cheltuilele de transport in vederea returului vor fi suportate de catre client.

Conditiile generale pentru returul produselor vandute de Soricelul micut:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) .
 • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificari scrise în maxim 3 zile de la primirea produsului în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
 •  

  Sale

  Unavailable

  Sold Out