Termeni si conditii

1. TERMENI ȘI CONDIȚII
  • Folosirea site-ului www.soricelulmicut.com presupune acceptarea prezentelor Termeni și Condiții de către utilizator
  2. COMPANIA
  • Soricelul micut&vesel SRL, cu sediul în Bucuresti, str. Marius Buteica, nr. 12, bloc 60, sector 3 , Bucuresti, cod postal: 031821

  DESCRIEREA SERVICIILOR

  3. VANZAREA ONLINE

  • Prin inregistrarea unei comenzi online, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic si email), prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
  • Notificarea primita de Cumparator, dupa efectuarea unei comenzi, are rol informativ si nu reprezinta acceptarea comenzii si incheierea contractului. Notificarea se efectueaza telefonic sau prin email. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor, urmand a anunta Cumparatorul la adresa de email sau telefonic acest lucru. In cazul unei plati online, Vanzatorul va returna Cumparatorului suma de bani platita.
  • Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator, in momentul in care Cumparatorul primeste email precum ca a fost expediata comanda sa.
  • Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  • Pentru motive justificate, Vanzatorul poate refuza livrarea produselor unui Cumparator, daca in baza conduitei sau a activatii Clientului/Cumparatorului, actiunile acestuia ar putea prejudicia/au prejudiciat in vreun fel Soricelul micut .

  4. LIVRARE SI PLATA

  • Dupa confirmarea comenzii, Clientul/Cumparatorul este de acord sa plateasca contravalorea produselor in sistem de ramburs (in cazul in care a ales aceasta metoda), plus transportul (daca este cazul).

  5. DREPTUL DE RETUR

  • Legislatia( Ordonanta de urgenta 34/2014) prevede "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 
  • Cumparatorul/Clientul suporta taxa de transport pentru returi, suma care va fi scazuta din valoarea ce urmeaza a fi returnata. Clientul/Cumparatorul este de acord ca returnarea banilor se va face numai prin virament bancar, in contul iban mentionat de Client/Cumparator. Banii se vor returna in maxim 7 zile lucratoare, de la primirea coletului de catre Vanzator.
  • In cazul in care Cumparatorul/Clientul doreste sa schimbe produsul cu altul, va achita taxa de transport, plus diferenta daca este cazul.
  • Cumparatorul/Clientul se obliga sa ambaleze produsul/produsele corespunzator, pentru a nu fi deteriorate la transport.
  • Cumparatorul/Clientul trebuie sa anunte telefonic sau prin email faptul ca doreste sa returneze in maxim 14 zile de la primirea coletului. Conditia de returnare este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu respecta aceste conditii. 

  6. FUNCTIONAREA SITEULUI  WWW.SORICELULMICUT.COM

  •  Administratorul site-ului www.soricelulmicut.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Cumparatorii/Clientii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
  •  Prin folosirea site-ului www.soricelulmicut.com, Clientul/Cumparatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Vanzator si Client/Cumparator. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, la sediul S.C. SORICELUL MICUT&VESEL SRL., in conformitate cu legile romane in vigoare.
  •  Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.soricelulmicut.com in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

  7. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

  •  Continutul acestui site, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, imagini statice si dinamice, reprezentari stilistice, simboluri comericiale, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a Soricelul micut, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile.
  • Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, publicarea, transferul catre parti, distribuirea, modificarea si/sau alterarea, utilizarea oricarui Continut al acestui site.
  • Soricelul micut (text si logo) este marca inregistrata, care apartine S.C. SORICELUL MICUT&VESEL SRL.

  8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  • Toate datele pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza, beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferii de conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.soricelulmicut.com
  • S.C. SORICELUL MICUT&VESEL S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal .
  • Folosind acest site, Clientul/Cumparatorul este de acord cu politica de confidentialitate! Mai multe detalii aici: https://www.soricelulmicut.com/politica-de-confidentialitate
  Sale

  Unavailable

  Sold Out